Arckezelés:

Oxygén-terápiás arcfiatalítás - Megújult! Még hatékonyabb!


A Maya Beauty Engineering (MBE) által kifejlesztett új kozmetikai termékcsalád, ai I'magine a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. Az alkalmazott kifinomult technológiáknak és több mint 30 féle hatóanyagnak köszönhetően még látványosabb eredményeket érhetünk el a bőrfiatalításban, és a bőrhibák kezelésében. 

A készülék segítségével a bőr legmélyebb rétegeibe juttathatjuk be a speciális hatóanyagokat és tiszta oxigént 2 bar nyomással. A nyomás hatására a hatóanyagok egyenletesen oszlanak el a sejt közötti állományban. 

Az Oxygénterápiás kezelés hatására a sejtek regenerálódnak, a bőrszerkezet újjáépül. Háromlépcsős kezelés az arc, nyak és dekoltázs bőrének megfiatalításához:

1. oxigén és hatóanyagok - tű helyett nyomás segítségével, 
2. oxigén spray - a felszíni oxigén felvétel javításához,
3. oxigén aromás inhalációval - a belső szervek oxigénellátásának növeléséhez.

Oxygénterápiás kezelésünk után frissen, kisimult vonásokkal távozhat. Azonnal érzékelhető, maradandó hatás, mely a lifting műtét nélküli alternatíváját nyújtja. 

Oxy-life plus oxigénterápiás kezelések, oxygénterápia

Az Oxy Life® készülék kezeléssorozatával és hatóanyagcsaládjával a plasztikai igények teljeskörű kiszolgálását biztosítja. Egyedülálló eljárással, hatóanyagok infúziójával táplálja a bőr legmélyebb rétegeit. Az eljárás forradalmasította a kozmetikai kezelések lehetőségeit. A bőr felszínére a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagot juttatunk, majd 2 Bar nyomású, tiszta oxigén segítségével a legmélyebb bőrrétegbe pumpáljuk. Az oxigén a bőr hajszálerein keresztül, kétféle úton hat: légzéssel és lokálisan. Az Oxygénterápiás kezelés 4 lépése: vákuumos arcmasszázs, hatóanyag-infúzió, aromás oxigén-inhaláció, felszíni oxigénes arczuhany. Már az első kezelés különösen látványos, megfiatalítja az arc bőrét.

Aktív hatóanyagok infúziója nagynyomású oxigénnel: a nyomás segítségével az aktív hatóanyagokat a sejt közötti térbe juttatjuk, ahol a sejtek táplálását ellátó nyirokfolyadék található. Tű használata nélkül juttatjuk a tiszta oxigént és a bőrproblémát kezelő hatóanyag-kombinációt a bőrbe. A nyomással történő oxigén-infúzió módszere a legújabb orvostudományi ismereteken és az intenzív kozmetikai kezelések során használt kozmetikumokon alapul. A kozmetikai alkalmazásra kifejlesztett magasnyomású oxigén-infúzió módszerével az intenzív kozmetikai kezeléseket maximális biztonsággal és optimális eredménnyel végezhetjük.

Az oxigén hatása szervezetünkre: a stressz enyhítése, a helytelen táplálkozás, káros szenvedélyek prevenciója, számos betegség súlyosságának enyhítése. A szmog, környezetszennyezés, kimerültség kivédése, a dohányzás hatásának csökkentése, fizikai kondíció fejlesztése, energia fokozása. 

A kezelés hatásai: 
- feltölti a ráncokat, és a mimikai ráncokat,
- kisimítja az arc finom vonalait,
- segít a bőr öregedésének megelőzésében,
- újjáépíti a sérült bőrt,
- feszesíti, vitalizálja a bőrfelszínt,
- halványítja a pigmentfoltokat,
- kezeli a gyulladt, pattanásos (aknés) bőrt,
- fokozza a kollagén és elasztin termelődését,
- rugalmassá és feszessé teszi a bőrt.

Oxy-life plus oxigénterápiás kezelések, oxygénterápia

Oxy-life plus oxigénterápiás kezelések, oxygénterápia

Külön kötőszöveti masszázs kezelőfej arcra és testre.


Oxigén és hatóanyag-infúzió
- Speciális hatóanyagokat szállít a bőr mélyebb rétegeibe, nagy nyomású oxigénnel
Oxygén spray
- A kezelések után nyugtatja a bőrt, elősegíti a szövetek gyógyulását
- Csökkenti a gyulladást, feszesíti a bőrfelszínt
Oxy aromaterápia
- Oxigén-inhaláció és aromaterápia
- Javítja a közérzetet, a szervezet harmóniáját
- Nyugtatja a bőrt, segíti a szövetek gyógyulását
- Csökkenti a gyulladást

tovább a mikrodermabráziós kezelésekhez >>
<< vissza az arckezelések főoldalára

 Testkezelések

 Arckezelések

 Smink, Stylist

 Szolárium

 Svédmasszázs

 Clarins
 kozmetikumok


 Fodrászat

 Szalon a szalonban

 Ajánlás

 Elérhetőség